Företagspaket

Allt fler väljer att vilja synas tillsammans med Padeln i hallen. Det är världens mest växande sport och vi har byggt hallen med fokus på trivsel och umgänge. Vi har en läktare, lounge, flera mötesplatser, konditions-/uppvärmningsmaskiner och möjligheten för er att synas på vår tavla. Genom våra olika paket kan ni erbjuda kunder och personal att spela padel och vi kan också hjälpa Er att skapa egna turneringar för att stärka ert varumärke intern eller externt.  Hör av er till oss så har ni chansen att våra med i vårt företagsnätverk och samtidigt premiera friskvård och hälsa för era anställda och era kunder. 

Läs mer och beställ våra företagspaket här:

Välj Sponsorspaket(tryck på denna rubrik)

Ex företagspaket:

Silverpaket Företag

(7 paket till salu)

Exponering av företagets logotype vid ”Er” bana samt i bokningssystemet matchi. Tillgång till konferensrum/loungen och en 90 minuters speltimme per vecka och år. Möjlighet till video på våra skärmar.

Pris 50 000 SEK

 

Bronspaket Företag

(20 paket till salu)

Logopartners med logga på sponsorväggen och en stående 90 minuters speltid i veckan:

Priser: 21 000 SEK per kalenderår, stående tid en dag i veckan

            27 500 SEK per kalenderår, stående tid en kväll i veckan

 

Personalpaketet

Företagets logga exponerat på ett av skåpen och på vår sponsorsvägg. I skåpet finns företagets 4 padelrack, Lämpar sig för er som satsar på personalvård och vill underlätta för Er Personal. Välj era fasta veckotider och ni har skaffat Er ett riktigt bra personalerbjudanden.

 5000 sek/årInk 4 st Rack (värde ca 6000)  samt stående speltider per termin enligt nedan(vt/ht):

60 min6200 SEK (60min) eller +9300 SEK(90min) /halvår dag

90 min, 8500 SEK (60 min) eller +12750 (90min) per /halvår kvällstid

Alla priser ex moms och ev reklamskatt.

 

Events

Vill ni göra något riktigt kul med kompisgänget, idrottsföreningen eller företaget?  Vi fixar till eventet ni sent ska glömma åt Er. Instruktör, turnering(americano), hyrrack, bollar, medaljer och banorna bokade i 1,5 timmar(1 timmes turnering) ingår.  Starttid kl 15 eller 18 på vardagar eller kl 9, 12 eller 15 på helger.  För 8-16 personer och fungerar bäst om ni är ett jämt antal. Priser är 300 kr per person.

Ni kan också köpa till mat och dryck för fr. 200 kr/person att förtära i vår konferens(24 samtidiga matgäster, bar och projektor) där ni också kan ha era eventuella mötet. Är ni fler än 16 rekommenderar vi 3 timmar och då tillkommer en avgift om 2280 kr. Är ni ännu fler så kontaktar ni oss så hittar vi på en bra lösning!

Anmäl önskan om event här!

Har ni övriga frågor hör ni av er till oss på info@borlangepadel.se