Borlänge Padelklubb

Vill du bli medlem i en fantastisk gemenskap? Ta del av olika aktiviteter, spela seriespel eller bara komma hit och ta en fika?

Som medlem i klubben så får du rabatterade priser, delta i seriespelet, njuta av gratis kaffe, anmäla dig till barnverksamheten samt chansen till att vara med och påverka & utveckla föreningen, bli en del i familjen helt enkelt.

För att bli en del i BPK så behöver du för göra en användare på court22, sedan köper du grundmedlemskapet för 300 kr / år.

Bild på kvinna som börjar serva en padelboll
hemsida2

60+ padel

Välkomna att spela padel tillsammans med andra 60+!

Vi träffas, fikar, umgås och spelar padel. Det spelar ingen roll vilken nivå du är på eller om du aldrig spelat förut, du är välkommen ändå. Vi spelar en form av padel som heter Americano där vi spelar kortare matcher med olika partners i 2 timmar, med ett kort avbrott för fika.

Det finns omklädningsrum, tillgång till uppvärmning i form av maskiner & cyklar, klubben bjuder på kaffe. 

Anmälan sker via court22. Där registrerar ni er och tar sedan del av våra aktiviteter. Behöver ni hjälp så kan ni maila till Bengt: padel60plus@borlangepadelklubb.se

aktiviteter

Föreställ dig 11 banor fyllda, 44 spelare, härlig energi, grym gemenskap. Så är det att vara med i vår Söndagsfight. Registrera dig på court22 och ta del av fler av våra roliga event.

från 75 kr / person

pt & tematräningar

För dig som vill ta nästa nivå i din utveckling så har vi grymma tränare med mycket erfarenhet. Allt ifrån overhead till volleys, matchcoachning till personlig träning. Dessa träningar hittar du i court22.

från 200 kr

Seriespel

Vill du vara med och tävla mot andra i samma nivå? Vi skräddarsyr varje division för att skapa så jämna matcher som möjligt. Kom som ni är, det finns division för alla nivåer, Dam/Herr/Mix.

från 700 kr / person

Barn & ungdom

Vill ditt barn bli en del av dalarnas bästa ungdomsverksamhet?

Vi vill ge barn & ungdomar goda förutsättningar till gemenskap, lärande, motion, hälsa och en chans till bästa möjliga utbildning inom padel.
Kom som du är, inga  förkunskaper krävs, vi delar in grupperna för bästa möjliga utveckling utifrån varje individs nivå.

Bli medlem eller intresseanmälan till verksamheten sker på: Borlänge Padelklubb – Svenskalag.se
Vill du bli hjälptränare? Maila till: tranare@borlangepadel.se

frågor?

Tveka inte att höra av dig till oss om du har någon fundering, vi hjälper dig gärna.