Vi har bytt bokningssystem till Court22 för att ge dig en bättre spelarupplevelse.

Just nu utvecklas app och webb för fullt och det kommer vara lite stökigt fram till mitten av februari då ny version av appen lanseras. Fram tills dess bokas aktiviteter via court22.com.  Alla klippkort och värdekort flyttas över till court22 och blir där till coins. De nya i Court22 är att alla bokningar blir individuella dvs att alla betalar sin del i bokningen och man slipper jaga in swish från sina vänner. Du kan också betala din del av bokningen med swish för en enklare hantering. Alla tider på alla banor kan också starta när som helst och vara hur långa som helst och både på webben och i appen går detta att se grafiskt, dvs att du ser när vilka banor är bokade och inte.

Seriespelet blir också inbyggt, vilket innebär att alla tider blir tillgängliga för ombokningar och ombokning av en vanlig bokning är en ny funktion som inte funnits förut. Dvs det blir kostnadsfritt att boka om då du inte behöver boka av och boka ny tid.  Det går också att spara resultaten från alla matcher och skapa vänlistor. Allt det kommer att finnas med från och med 1 feb och det som tillkommer för användaren är en bokningsavgift på 3,75 kr ink moms per person och bokning.

Under våren kommer massor med ytterligare nyheter att presenteras såsom exempelvis inbyggt stöd för americano, turneringar och stege samt chat, och massor med fler funktioner. Mycket fokus kommer också ligga i förbättrad prestanda och användarvänlighet och redan i februari kommer en ny aktivitetssida och en snabbare sida att prioriteras. Redan idag går det att klicka på ikonen som visar hur många plaster som finns på aktiviteten för att se de andra deltagarna och vad de har för registrerad spelarnivå.

Vi lanserar också individuella spelrättigheter och i vår första kampanj får de som är snabba chansen att spela hur mycket padel de vill för 599 kr/månad plus bokningsavgiften om 3,75 kr per gång. Erbjudandet gäller för 12 månaders abonnemang och kräver årsmedlemskapet i föreningen som kostar 300 kr per kalenderår. Årsmedlemskapet ger också andra fördelar som bättre priser på aktiviteter och erbjudanden hos samarbetspartners samt någon typ av gåva.

Välkomna till en ny padelupplevelse med oss där det kommer bli enklare och roligare att spela padel, hitta vänner och kommunicera.

/Borlänge Padelcenter.